İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Nüammer USLU, yeni eğitim-öğretim dönemiyle ilgili bir mesaj yayınladı. İl Müdürümüz mesajında şunları söyledi.

Milletimizin ve memleketimizin geleceğinin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Yeni eğitim-öğretim yılını öğretmenlerimizin de büyük bir heyecanla karşıladığını biliyoruz. Topluma hizmet veren her meslek saygındır. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır.

Öğretmenlere emanet ettiğimiz çocuklarımızı, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven, topluma karşı sorumluluk duyan kişiler olarak hayata hazırlayacağınızı çok iyi biliyoruz ve siz öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz.

Gençlerimizin yetişmesinde öğretmenlerin olduğu kadar velilerimizin de emeği var. İyi bir toplumun temeli ailede atılır. Bir aile değerlerine ne kadar sahip çıkarsa, toplum da o kadar sağlam olur. 

Öğrencilerimizi sadece akademik bilgilerle donanmış bireyler olarak değil, milli ve manevi değerlerine sahip, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönleri gelişmiş bireyler olarak da yetiştirmeyi önceliklerimiz arasında olduğuna inanarak,

Başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının yeni dönemini kutlar, 2017-2018 eğitim öğretim döneminin ülkemize ve gençlerimize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”