İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Nüammer USLU, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yıldönümü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

" Cumhuriyetimizin kurucusu,  devlet adamı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü, ebediyete intikalinin 79. Yıl dönümünde şükran ve saygıyla anıyoruz. Yüzyıllardır dünya tarihine yön veren ve çağ açıp çağ kapayan devlet adamları yetiştiren Türk milleti, yetiştirdiği en büyük liderlerden.

Türk Milleti bağımsızlığımızın mimarı Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde mâkus talihini değiştirmiş ve tarih sayfalarına büyük bir destan daha eklemiştir.  
Türk Milleti olarak , kendi küllerinden doğan bir milletin, çağdaş dünyanın önemli bir üyesi haline getiren güçlü bir lidere sahip olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal’in ‘en büyük eserim’ dediği ve gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetini, ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla daha ileriye taşımak, daha güçlü, daha müreffeh bir ülke haline getirmek için mücadele ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, bugün, dünyada sözü dinlenen, dostluğu aranan ve uluslararası sorunların çözümünde aktif rol üstlenen yüksek itibara sahip bir ülke konumundadır.

 Bizlerde bu ülkenin vatandaşı olarak Cumhuriyetimizi ve demokrasimizi güçlendirmek için azami gayret sarf etmekteyiz. İnanıyoruz ki, gelecek nesillerimiz de Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.