10-12 Mart 2018 tarihlerinde Sırbistan’ın Belgrad şehrinde düzenlenen Balkan Masterlar Atletizm Şampiyonasından başarı ile dönen Ay- yıldızlı atletlerimiz İl Müdürümüz Nüammer Uslu’yu makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Atletizm Federasyonu Masterlar Kurul Başkanı Nurettin Memur “il Müdürümüze şampiyona ile ilgili bilgi verdi.42 sporcu ile yarışılan şampiyonada Türkiye 10 ülke arasında 5. Oldu Atletlerimizden bazıları Balkan Rekoru kırdılar  ve madalyalarla Ülkemize başarı ve mutlulukla döndüler” dedi.

İl müdürümüz Nüammer USLU “Atletizm branşı sporun temel taşıdır, atletlerimizin ve  İzmir’in atletizmde başarılarını devam ettirmesi için, ihtiyaçlarını karşılamaya ve tesisleşmeye önem veriyoruz .İzmir’in yeni spor tesislerine kavuşması için Sayın Bakanımız ve Genel Müdürümüzün sonsuz desteğiyle çalışmalar yapmaya devam ediyoruz” dedi.

2019 da İzmir de düzenlenecek olan Balkan Masterlar Atletizm Şampiyonasına katılacak olan sporcularımıza Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına başarılar dileriz.