24-28 Mayıs tarihlerinde Hırvatistan’da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası ve Slovenya’da düzenlenen dünya kupasında halka aletinde ülkemize 2 gümüş madalya kazandıran İbrahim Çolak ve diğer branşlarda finallere kalan sporcuları üstün başarıları nedeniyle tebrik eden Uslu, gençlere her şartta destek olacakları sözünü vererek, başarı diledi.

Ülkemizi uluslararası arenada gururla temsil eden sporcularımızdan İbrahim Çolak'ın Dünya Jimnastik Kupası'nda halka branşında yaptığı hareket, milli sporcunun soyadıyla literatüre girmişti. İbrahim Çolak'ın Avustralya Dünya Kupası’nda halka branşındaki hareketi, Uluslararası Jimnastik Federasyonu (FIG) tarafından "Çolak" ismiyle literatüre geçirildi. 

ÇALIŞMALAR YENİ HEDEFLER İÇİN DEVAM EDİYOR

Ülkemize sayısız madalya kazandıran Artistik ve Cimnastik Genç-Büyük Milli takımları, yeni başarılar için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sporcularımız, 19-29 Haziran tarihinde İspanya’da düzenlenecek olan Akdeniz Oyunları için antremanlarını İzmir Halkapınar Cimnastik Salonu’nda sürdürüyor.

Takım halinde ve bireysel olarak birçok madalya hedefleyen sporcularımıza İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak başarılar dileriz.