İzmir TOHM sporcumuz Tibet Sancak, büyük bir başarıya imza atarak 10 yıldır kırılamayan 110 metre engel yıldızlar Türkiye rekorunu kırdı. İzmirli Sancak Ailesi’nin atletizm pistlerindeki gururu olan Tibet’in anne ve babasının Türkiye ve Balkan rekorları bulunurken, kardeşi Berfe de kendi yaş gurubunda madalyalı atlet. İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz, Nüammer USLU, Tibet’in kırdığı rekorların kendilerine büyük gurur yaşattığını belirterek, “Tibet’in başarılarının devamı için gerekli tüm imkanları sağlamaya devam edeceğiz. İl Spor Müdürlüğü olarak antrenörlerine, anne ve babasını tebrik ediyorum” dedi.

İzmirli atletizm antrenörü, milli sporcu, masterlarda Türkiye rekortmeni ve Balkan Şampiyonu Murat Sancak ile milli sporcu masterlarda Türkiye ve Balkan rekortmeni eşi Hanife Sancak’ın, lise öğrencisi oğulları Tibet Sancak, ve Türkiye rekortmeni kızları milli sporcu Berfe Sancak ile pistlerde gurur tablosu oluşturuyor. Bugüne kadar girdikleri yarışmalarda 400’ün üzerinde madalya toplayan Sancak ailesinin son madalyası ise oğulları Tibet’ten rekorla geldi. Tibet Sancak, 12 Haziran’da Bursa gerçekleştirilen yarışmada 10 yıldır kırılamayan 110 metre engel yıldızlar Türkiye rekorunu kırarak büyük bir başarıya imza attı.

GURURLANDIK, ONUR DUYDUK

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz, Nüammer USLU, Tibet’in kırdığı rekorların kendilerine büyük gurur onur yaşattığını ifade etti. Tibet’in daha çok çalışarak rekorlarına kıracağından şüphesi olmadığını belirten Uslu, “Tibet, çalışma azmi ve iş ahlakı yüksek aileden sporcu. Tibet yavrumuza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm çalışma imkanlarını en yüksek düzeyde sağlayıp, onun yeni rekorlar kırmasına yardımcı olacağız” diye konuştu.

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporcumuz Tibet Sancak’ı bir kez daha tebrik edip, başarılarının devamını diliyoruz.