İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Nüammer USLU, İzmir Gençlik Merkezleri ile toplantı yaparak, Gençlik Merkezlerinin bütünlüğünü sağladı.

İl Müdürümüzün öncülüğündeki toplantıda, İzmir'deki tüm Gençlik Merkezlerinin Gençlik Liderleri aracılığıyla daha çok fikir üreterek, hedefleri artırmanın yolları arandı. Gençlik Liderleri'nin düşüncelerini dinleyen İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nüammer USLU, sahada gördükleri eksiklikleri ve şahit oldukları olumlu dönüşleri ele alarak, geleceğe yönelik projeksiyonu ortaya koydu. Gelecek için zamanın çok önemli olduğunu dile getiren Sayın Nüammer USLU, kaybedilecek bir dakikanın bile olmadığını dile getirdi.

Toplantıda; gençlere en yakın kişilerin yine Gençlik Merkezlerine bağlı Gençlik Liderleri olduğu, özellikle öne çıkarıldı. Gençlik Liderlerinin, bağlı oldukları semtlerin sosyolojik ve demografik yapılarına yönelik ihtiyaçlara cevap verebilmenin sorumluluğunu gütme, birlikte hareket ederek daha çok semt ve bölgeyi yakınlaştırma ve bu şekilde sosyalleşmeyi arttırma, farklı kültürleri kaynaştırarak sağlıklı bir yaşam modeli kurup, yeni nesil gençler yetişme gibi ana amaçları olduğu vurgulandı.