Selçuk Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Selçuk İlçe Müftülüğü’nün ortaklaşa organize ettiği 2018 Yaz Kur'an Kursları arası Voleybol ve Futsal Turnuvası, 23-24 Temmuz tarihlerinde Selçuk Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda yapıldı.

Turnuvaya; voleybolda 4, futsalda 9 takım, toplamda 130 sporcu katıldı. Turnuvaya katılan her sporcuya katılım belgesi ile madalya verildi; ilk üçe giren takımlara ise kupa verildi. Dereceye giren takımlar şu şekilde oluştu; voleybolda birinciliği; Osman Çalışkan Kur'an Kursu, ikinciliği Belevi Kur’an Kursu, üçüncülüğü ise Belediye Camii Kur’an Kursu elde etti. Futsal turnuvasında; birinciliği Zeytinköy Camii Kur'an Kursu, ikinciliği Şirince Camii, üçüncülüğü ise Belevi Camii elde etti.  

Selçuk Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Kılınç, turnuvanın titiz çalışmaları sayesinde başarıyla gerçekleştiğini belirterek, turnuva boyunca gençlere ikramda bulunan İlçe Müftülüğü’ne, ulaşımda katkısı olan Selçuk Belediyesi’ne, hakem olarak görev yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Tekçıkıkçı ile Aykut Aydın'a, turnuvaya katılan tüm Kur'an kursları hocaları ve öğrencilerine teşekkür etti. Kılınç, iki gün süren ve şenlik havasında gerçekleşen turnuvayı, gelecek yıl daha kapsamlı yapabilmek için şimdiden çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.