Yasin Börü Gençlik Merkezi’nin "Bir Tebessüm ile Başlayan Yolculuk" projesi kapsamındaki yeni durağı Torbalı’nın Taşkesik İlkokulu oldu. Gençler, mutlulukları gözlerinden okunan öğrenci kardeşlerine birbirinden güzel oyuncaklar hediye edip, oyunlar oynadı.

Yasin Börü Gençlik Merkezi, çocukları mutlu etmeye devam ediyor. "Bir Tebessüm ile Başlayan Yolculuk" projesi kapsamında bu kez Torbalı’nın Taşkesik İlkokulu’nu ziyaret eden 15 genç, keçeden yapımı tamamlanan oyuncakları, öğrencilere hediye etti. Ziyaret sırasında yüz boyama ve sokak oyunları da oynandı; öğrenciler keyifli anlar yaşadı. Buluşmayı organize eden Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cafer Tosun,  etkinlikte yer alan gençleri tebrik ederek, her zaman destekçileri olduğunun sözünü verdi.

Çocuklarımız için düzenledikleri birçok eğitici ve öğretici projeyle örnek olan Yasin Börü Gençlik Merkezi gençleri, “her zaman inandığınız yoldaki ışıltılı gözlerle temas kurun ve o teması hiçbir zaman kaybetmeyin. Geleceği daha mutlu bir dünyaya kavuşturmak için sevgiden başka bir ihtimal daha yok” dedi.