8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Özge Kanbay anısına düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kadınlar Futbol Etkinliğinde duygu dolu anlar yaşandı.

Atatürk Stadı yan sahalarda düzenlenen organizasyona İl Müdürümüz Nüammer USLU, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İzmir Şube başkanı Dr. Şaban Acarbay , İzmir İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Arslan ve Yönetim Kurulu ,TFF İzmir İl Temsilci Mehmet İncu,Başkan yard.Mehmet Turu,Selçuk Ergeldi,Bülent Meralbaysal,Basın mensupları ve Özge Kanbay’ın ailesi ile birlikte ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda ;

Bornova Genç Yıldızlar Spor-Yeni Foça Turkuaz Spor

Kemalpaşa Esnaf spor-Selçuk Çamlık Spor

Konak Belediye Spor-Elit Spor takımları arasında yapılan müsabakalarda

Her müsabaka öncesinde saygı duruşunun yapıldığı etkinlikte Anma Töreni öncesinde de tekrar saygı duruşu ile birlikte tüm katılımcı kadınlarımıza karanfil dağıtıldı.

Müsabakaları yöneten dokuz kadın hakem , üç kadın sağlıkçı, saha komiserlerine ve geçtiğimiz günlerde İzmir’de Erkek Futbol Takımına Kadın antrenör olarak göreve başlayan Hilal Başkol’a plaketleri takdim edildi. Plaket takdiminin ardından yapılan toplu fotoğraf çekimi ile Program sona erdi.