Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik Grup Birinciliği Yarışmaları kapsamında, İzmir Bornova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Cimnastik Salonu  geleceğin olimpiyat sporcularını misafir etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonu İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanlığı iş birliğinde 15 - 16 Şubat 2020 tarihlerinde İzmir ev sahipliğinde Bornova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde bulunan cimnastik salonunda düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik Grup Birinciliği Yarışmalarında geleceğin olimpiyat sporcuları performanslarını sergiledi.

 

Yoğun bir katılım ve ilginin olduğu yarışmaların 15 Şubat 2020 günü erkek sporcular, 16 Şubat 2020 günü de kız sporcular kürsü için mücadele ettiler.

Yoğun emek, fedakarlık isteyen profesyonel sporculuğun daha en başında olan, kendileri küçük, kalpleri kocaman sporcularımıza; sakatlıksız bir sporculuk hayatlarının olmasını temenni eder, 15 - 16 Şubat 2020 tarihlerinde illerini temsil eden sporcuların , ilerleyen yıllarda ülkemizi olimpiyatlarda temsil etmelerini dileriz.
Dereceye giren sporcularımıza ödülleri Spor şube müdürrü vekilimiz Bahadır EROĞLU tarafından takdim edilmiştir.

Başlangıcı ANALİG, sonu olimpiyatlar olsun.

 ERKEK TAKIMIMIZ GRUP 1. Sİ OLDU

1.DORUK DARCAN 113,70 - İZMİR

2.BARIŞ KAVAS 110,20 - İZMİR

3.EMİR YÜKSEKSOY 109,70 - İZMİR

4.MURAT AKINCI 109,36 - İZMİR?

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak takımlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.