Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) tarafından Punkaharju şehrinde yapılan organizasyon Türkiye Sualtı Sporları Federasyonundan (TSSF) yapılan açıklamaya göre sona erdi.

 Zıpkınla Balık Avı Tatlısu Avrupa Şampiyonasında bireysel sıralamada ve Takım sıralamasında bizlere çifte mutluluk yaşatan takımımız Avrupa ikincisi oldu.

Aynı zaman da Milli Takım Sporcumuz Sabri Kılıç Bireysel Sıralamada Avrupa ikincisi oldu.

Adnan Menderes Havalimanı'nda organize edilen karşılamada Avrupa ikincisi olan Milli Takımımızı yurda dönüşlerinde Adnan Menderes Havaalanında Spor Şube Müdürü V. Enver Yılmaz, Federasyon Başkanı Oğuz Aydın, Federasyon As Başkanı İrfan Sarıgül ve sporcu aileleri ile birlikte çiçeklerle karşıladı. 

Şampiyonada Zıpkınla Balık Avı Milli Takımı, bu alanda tarihinde ilk defa Avrupa ikincisi oldu. Açıklamada ayrıca milli sporcu Sabri Kılıç'ın bireysel sıralamada ikinci olduğu ve diğer sporcuların da sıralamada ilk 10'da yer almayı başardığı kaydedildi

Şampiyonada bu büyük gururu bizlere yaşatan Antrenörlerimiz Koray Demirel ve Mehmet Ferit Çalıkuşu’na ve bizi gururlandıran  Milli Takımı'mızı yürekten tebrik ediyor, müsabakalarda harika bir performans gösteren sporcularımızı tek tek kutluyoruz.