2012 -2013 sezonunda 6 spor dalında, 49 ilimizden 86 üniversite, 176 takımla;

2013-2014 sezonunda; 9 spor dalında, 63 ilimizden 110 üniversite, 350 üniversite takımı ile tamamlanmıştır.

2014-2015 sezonunda ise 11 spor branşında, 70 ilimiz 115 üniversite, 520 üniversite takımının katılımıyla Ünilig gerçekleşecektir.

 Bu amaçla il Müdürümüz Ali Osman TATLISU ÜNİLİG ile ilgili bilgi alışverişinde bulunarak, önerileri dinlemek ve genel tanıtımı yapmak üzere, Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip AKHAN, Şifa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet ATEŞ, Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oğuz ESEN, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat BARKAN, İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan ERCİYEŞ, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet FÜZÜN’ ü ziyaret etmiştir. Ayrıca Ege Üniversitesi, İleri teknoloji Üniversitesi ve Gediz Üniversitesi Rektörleri de önümüzdeki günlerde ziyaret edilecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ali Osman TATLISU “İzmir’imizin güzide Üniversitelerinin Rektörlerini tek tek ziyaret ediyorum. “Ünilig” le ilgili görüş alışverişinde bulunup bizzat katılımlarını sağlayabilmek için detaylıca bilgi aktarımı sağlıyorum, amacımız her yıl büyüyerek devam eden bu projeye Üniversitelerimizin desteğinin artarak devamını hep beraber sağlamak ve Üniversite öğrencilerinin birbirleriyle kaynaşmasını asıl hedef saymaktır. Bu ateşi ve bu heyecanı Ünilig le beraber Üniversitelerimize verebilirsek amacımıza ulaşmış olacağız” dedi.