Organizasyona Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman TATLISU, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri YATKIN, futbol sahalarının ve spor salonlarının Tesis Amirleri katıldı.

İl Müdürümüz Ali Osman TATLISU “ Ben bu organizasyonu çok önemsiyorum. Çünkü sporcu sakatlıkları çok önemli. Özellikle medya organları sporcu sakatlıklarını müsabakanın şekli, nerede oynandığı ve sorumlusu kim olursa olsun haklı olarak yansıtıyorlar. Bizde bu bağlamda Mülkiyeti ve Sorumluluğu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze Ait Olan Futbol Sahaları ve Spor Salonlarına acil yardım ile ilgili gerekli ekipmanın yenilenmesi için bir çalışma yaptık. 

Bu işi ilk önce vicdani sorumluluk alarak sahiplenelim, çünkü en önemli konu insan sağlığı. Bu nedenle sağlık merkezi personeline, standart koşulları taşıyan sağlık çantalarının ve içinde gerekli tüm sağlık ekipmanlarının ayrıca sedyelerin ve buz kovalarının yenilenmesi ve tamamlanması talimatını verdim. 

Bugün Mülkiyeti ve Sorumluluğu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze Ait Olan burada Atatürk Stadı, Alaçatı Sahası, Atatürk Stadı 1 No lu Yan Saha, Atatürk Stadı 2 No lu Yan Saha, Bergama Stadı, Beydağ Sahası, Buca İlçe Stadı, Güzelbahçe Sahası, Karaburun Stadı, Kemalpaşa Halilbeyli Sahası, Kiraz Futbol Sahası, Kemalpaşa Sahası, Kınık Poyracık Sahası, Selçuk Sahası, Torbalı Sahası, Yelki Sahasına ayrıca Balçova Spor Salonu, Bornova Vali Hüseyin Öğütcen Spor Salonu, Çiğli Spor Salonu, Gaziemir Spor Salonu, Buca Serdar Yereli Spor Salonu, Bornova Cimnastik Spor Salonu, Atatürk Yüzme Havuzu, Halkapınar Spor Salonu, Bergama Spor Salonu, Beydağ Spor Salonu, Çeşme Spor Salonu, Foça Reha Midilli Spor Salonu, Karaburun Spor Salonu, Kemalpaşa Spor Salonu, Kınık Spor Salonu, Kiraz Spor Salonu, Ödemiş Spor Salonu, Poyracık Spor Salonu, Menemen Spor Salonu, Selçuk Spor Salonu, Seferihisar Spor Salonu, Torbalı Spor Salonu, Urla Spor Salonu, Örnekköy Tenis Eğitim Merkezi, İl Müdürlüğü Hizmet Binası Örnekköy, Cumhuriyet Spor Salonuna bu malzemeleri veriyoruz.” dedi.
Konuşma sonunda İl Müdürümüz Ali Osman TATLISU ve İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri YATKIN, Tesis Amirlerine malzemeleri takdim ettiler.