Açılışa İzmir Milletvekili Nesrin ULEMA, Vali Yardımcısı Cumhur Güven TAŞBAŞI, Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ali Osman TATLISU, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal UZUNKAYA katıldı.

03 Haziran 2015 tarihinde sona erecek şampiyonaya yaklaşık 2500 sporcu katılmaktadır. Müsabakalar K1 Rules(Büyükler), Low Kick(Büyükler) ve Full Contact (Büyükler ve Gençler) Branşlarından oluşmaktadır.

Gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Şampiyonasında, şampiyon olan sporcular Gençler Dünya Şampiyonasında ve Büyükler Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazanacaktır.

Açılışta konuşan Vali Yardımcısı Cumhur Güven TAŞBAŞI “Öncelikle hepiniz İzmir’ e hoş geldiniz. İzmir ili olarak bu şampiyonayı düzenlemekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Burada şampiyon olan sporcularımızın Avrupa ve Dünya şampiyonalarında Ülkemizi başarı ile temsil edeceklerini umuyorum. Müsabakaların sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir şekilde geçmesini diliyorum  ”dedi.

Konuşmalar sonunda şampiyonaya katkılarından dolayı Vali Yardımcısı Cumhur Güven TAŞBAŞI ve İl Müdürümüz Ali Osman TATLISU’ ya plaket takdim edildi. 

Seda Zumba tim ekinin gösterileri ile açılış seremonisi sona erdi ve müsabakalara geçildi.