Ziyarete Kulüp Başkanı Emre ŞAHİN, Sporcular Serra ÖZYÜREK, Selin Naz ÖCEK, Gülşah ÖZGÜNERGİN, Ekin ÜLVAN, Antrenör Nurgül AKKUŞ DOĞAN ve sporcu aileleri katıldı.

Ziyarette ilk önce sporcular kendilerini tanıttılar. Daha sonra Kulüp Başkanı Eme ŞAHİN katıldıkları şampiyona hakkında bilgi verdi ve kazandıkları kupanın kulübün takım olarak kazanmış olduğu ilk kupa olduğundan bahsetti. Antrenör Nurgül AKKUŞ DOĞAN ise sporcuların Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün açmış olduğu İl Spor Merkezlerindeki ücretsiz gruplarda antrenman yapan sporcular olduğunu ve kazanılan bu başarının daha anlamlı olduğunu anlattı.

İl Müdürümüz Ali Osman TATLISU ise “İzmir Gençlik Merkezleri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, İl Müdürlüğü personeli arkadaşlarımınız çabaları sayesinde kuruldu ve amacı sporcu yetiştirmek. Bu başarılar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor ve buda bizleri bir hayli mutlu ediyor.” dedi. Ayrıca İl Müdürümüz herhangi bir sıkıntı yaşamaları durumunda kulüp başkanı ve yönetim kurulu olarak sporcuların yanlarında olduklarını belirtti. 

Ziyaret sonunda İl Müdürümüz Ali Osman TATLISU minik sporcularımız ile hatıra fotoğrafı çektirdi.