19 Şubat 2014 tarihinde İzmir tarihi Hisar Cami'nde gerçekleşen sabah namazı buluşması, gençlik merkezlerimizin gençlerinin katılımıyla camilerimizde ibadet etme yaşını da günden güne gençleştiriyor. Büyük bir manevi şölene dönüşen buluşma, geceyi gündüze birlikle ulaştırdı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan buluşma, caminin içerisinde Kur'an'ın ile başladı. Kur'an- ı Kerim'in feyzine ulaşmaya vesile olan; Hisar Camii Baş İmam Hatibi Selim Menteşeli, Gaziemir Merkez Camii İmam Hatibi Hüsamettin Karadaş, Çiğli Çarşı Cami Müezzin Kayyımı Vedat Özarpacı, Balçova Yeşil Camii İmam Hatibi Ahmet Yüksel, Bornova İsabey Camii İmam Hatibi Hasan Küçük, Bornova Emre Camii İmam Hatibi Bünyamin Alkan, Hisar Camii İmam Hatibi İbrahim Ege, Hisar Camii Müezzin Kayyımı Muzaffer Gülmez ve Karabağlar Sinan Camii İmam Hatibi İhsan Çokyaşar tilavetleri ile sonsuz huzura kapı araladılar. Gençlerimizden Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Birincisi Hafız Onur Kesen ve yine Kur'an-ı gönlüne nakşeden bir diğer genç kardeşimiz Muhammed Çimen, camiyi dolduranlara Kur'an ziyafeti verdiler.

Sabah namazının kılınmasının ardından tesbihat, zikir, sohbet ve dua ile sabahın ilk ışıkları karşılanırken, gecenin melekleri yerini gündüzün meleklerine bıraktığının imanı ile bu manevi anda ibadet etmenin huzuruna erişildi.