Türkiye E-Spor Federasyonu ve Papara iş birliğiyle koronavirüse (Covid-19) karşı bilinçlenip #EvdeKal kampanyasına destek vermek için düzenlenen TESFED #EvdeKal Kupası için kayıtlar açıldı!

Herkese açık olan 50.000 TL ana ödül havuzlu TESFED #EvdeKal Kupası’ında katılımcılar FIFA 20’de şampiyon olmak için yarışacak. 4 hafta boyunca gerçekleşecek online şampiyonaların ardından finallere kalan 8 oyuncu, yine online olarak “Evde Kalarak” kupaya uzanmak için mücadele edecek.

 PlayStation 4 üzerinden FUT modunda gerçekleşecek ve her hafta yarı finallerden itibaren maçların TESFED kanallarından canlı yayınlanacağı şampiyonalara herkes katılabilecek. Finalleri 24-25 Nisan’da gerçekleşecek olan TESFED #EvdeKal Kupası’nın ilk şampiyona detayları ve ödül dağılımı şu şekilde:

1. Şampiyona

· Kayıt tarihleri: 24-27 Mart

· Kayıt bitiş: 27 Mart Cuma 17.00

· Turnuva başlangıcı: 27 Mart Cuma 18.00

Turnuvada çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri 3 maç üzerinden, final ise 5 maç üzerinden oynanacak.

Haftalık ödül havuzu

· Birinci: 3.500 TL ve finallere katılım

· İkinci: 1.500 TL ve finallere katılım

Büyük Final ödül havuzu

· Birinci: 15.000 TL

· İkinci: 7.500 TL

· Üçüncü: 5.000 TL

· Dördüncü: 2.500 TL

Ödül havuzuna ek olarak, şampiyonalarda galibiyet alan her oyuncu Papara üzerinden 5 TL kazanacak. Galibiyetlerinizle kazanacağınız ödülleri Papara hesabı açarak alabilirsiniz.

 

Toplam 4 şampiyonanın gerçekleşeceği kupada, her şampiyonada ilk 2 sırayı alan oyuncular direkt finale yükselecek ve diğer şampiyonalara katılamayacak. İlk 2 sırada yer almayan tüm oyuncular diğer şampiyonalara katılıp finale çıkmak için şansını denemeye devam edebilecek.

 

 1. şampiyonanın tamamlanmasından sonra, 2. şampiyona için kayıtlar önümüzdeki pazartesi açılacak ve maçlar yine önümüzdeki cuma günü oynanacak.

 

Koronavirüse karşı mücadelede hem evde kalıp hem de FIFA 20 rekabetini en üst seviyede yaşamak için herkesi TESFED EvdeKal Kupası’na bekliyoruz!