Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Emre Topoğlu başkanlığında İl Müdürlerimiz, Gençlik Hizmetleri Müdürlerimiz, Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürlerimiz ve Gençlik Merkezi Müdürlerinin katılımıyla 81 il de eşzamanlı video konferans gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Video konferansta 2020 yılında yapılan faaliyetler ile 2021 yılında planlanan ve yapılacak faaliyetler hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıda ayrıca;

* 5 Aralık Dünya Gönüllüler gününün hafta sonuna denk gelmesinden dolayı kutlama tarihinin 4 Aralık 2020 ye çekilerek hafta içi kutlanmasına karar verildi.

*Tüm İllerimizde Geleneksel Okçuluk Günü ile ilgili kutlamaların planlanması ve tüm illerde yaygınlaştırılması kararı alındı.

*Gençlik Merkezlerinde Çocuklarımızın daha verimli bilgi alabilmesi ve onları daha iyi eğitebilmek adına Gençlik Merkezlerimizde EBA’ ların oluşturulması kararına varıldı.

*Aralık Ayında planlanan kültür sanat yarışmaları hakkında görüşüldü.

*5 Aralık 2020 son Başvuru tarihli Gönüllülük temalı fotoğraf yarışmasının Gençlik ve Liderleri için çok önemli olduğu ve başvuru sayılarının artırılmasına yönelik yapılacak çalışmalar konuşuldu.

*Akıl-zekâ oyunları, Kitap okuma Halkaları ve Fotoğrafçılık ile ilgili çevrimiçi projelerin genişletilmesi ve tanıtımlarının güçlendirilmesi hakkında görüş birliğine varıldı.

2021 Yılında yapılması Planlanan Faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.