Karşıyaka başta olmak üzere İzmir'de ikamet etmekte olan Roman gençlerimize tenis öğretmek üzere projelendirilen "Tenisin Romanını yazıyoruz" Karşıyaka Örnekköy Zübeyde Hanım Tenis Eğitim Merkezi Kortlarında yapılan ödül töreni ile sona erdi.

 

Raketle topa ilk vuruşu İlçe Spor Müdürü Musa Yelek ile birlikte yapan gençlerimiz proje için çok heyecanlıydılar. Proje yürütücüsü olan  Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından gerçekleşen proje 2 si uzman Tenis Antrenörü olmak üzere 4 kişilik bir ekip tarafından gerçekleştirildi. 12 kişinin katılımıyla gerçekleşen proje hafta da 2 gün 4 hafta temel tenis eğitimi ve son hafta müsabakalar olarak 5 hafta devam etti.

 

Karşıyaka Kaymakamlığı'nın da büyük destek sağladığı proje ile ilimizde ikamet eden dezavantajlı durumda bulunan 7- 14 yaş aralığında Roman Gençlerin Kort Tenisi ile tanıştırılması ve kurslara devamlılığı, böylelikle sağlıklı, öz güven sahibi, duyarlı ve topluma yararlı gençlerin kazandırılması amaç edilmiş ve ayrıca proje kapsamında, gençlerimizin ve çocuklarımızın bağımlılık ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması spor yaparak faydalı bireyler olması hedef alınmıştır.

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Projenin son günü, projeye katılım sağlayan çocuklar  ve bu bu çocuklara imkanları sağlayan başta  Karşıyaka Kaymakamı Sayın Ali Rıza Çalışır ,Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici olmak üzere projeyi hazırlayanlara, uzman antrenörlere, Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çalışanlarına teşekkürlerimizi iletiyoruz

Projenin ödül Töreni Zübeyde hanım Mahallesi Tenis Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi.

Törende projeye katılım sağlayan ve kurslarımızda başarılı olan öğrencilerimize  Katılım Belgeleriyle beraber hediyeleri Karşıyaka İlçe Müdürü Musa Yelek tarafından takdim edildi.