06-16 Temmuz 2019 tarihleri arasında Antigua’da düzenlenen 2019 Optimist Dünya Şampiyonası’nda Genel kategoride Dünya Dördüncülüğü alan Can Ertürk ve Optimist Kızlar kategorisinde Üçüncü olan Okyanus Arıkan, İl Müdürümüz Nüammer USLU’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Yelken Federasyonu Başkanı Özlem AKDURAK “Sporcularımız ;65 Ülkeden 255 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Genel kategoride 12 yarış sonunda 96 net puanla Can Ertürk Dünya Dördüncüsü oldu , Kızlar kategorisinde ise 232 net puanla Okyanus Arıkan Dünya Üçüncülüğünü elde etti”dedi.

 İl Müdürümüz Nüammer USLU ; “Optimist Dünya şampiyonasında dereceye giren sporcularımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu başarılardan dolayı Sayın Federasyon Başkanımız Özlem AKDURAK’A ve  Antrenörümüz  Gürbüz ARIKAN’A  teşekkür ederim ayrıca  dereceye giren sporcularımıza da bundan sonraki müsabakalarda başarılar dilerim  onlarla  gurur duyuyoruz” dedi.

 

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Ülkemize Dünya Üçüncülüğü ve Dördüncülüğü getiren sporcularımızı, antrenörlerimizi ve kulüplerimizi tebrik ederiz.