Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Sokaklar Bizim" adlı projesi kapsamında, dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan uzak tutmayı, sosyal hayata aktif katılımlarını sağlamayı ve spor branşlarını tanıtarak spor yapmalarını amaçlayan etkinliğimiz, Güzelbahçe İlçemizdeki okullarımızda gerçekleştirildi.

Güzelbahçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün ev sahipliğinde organize edilen ve İlçemizde bulunan Yelki Hamdi Dalan İlkokulu ve Namık Elal Ortaokulu'nda gerçekleştirilen organizasyonumuzda; Öğrencilerimizin keyifli vakit geçirdiği sportif faaliyetler İZGEM Spor Kulübü, İzmir Gençlik Merkezleri ve Atatürk Gençlik Merkezi işbirliği ile İl Müdürlüğümüz tarafından görevlendirilen antrenörler eşliğinde yapıldı.

 Ayrıca kitap okuma halkası oluşturularak öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırılması hedeflendi. Etkinliğimize Güzelbahçe İlçe Müdürümüz Aydın UYANIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Öznur ÇETİN ve İlçe Sağlık Müdürü Semra İPER katılımlarıyla organizasyonumuza destek vermişlerdir.

Sokaklar Bizim Projesinde Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.