Okulların kapanmasıyla beraber, öğrencilerimiz de yaz dönemine girdi. Yaz tatilinde gençlerin boş zamanlarını spor faaliyetleriyle değerlendirmeleri amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılış töreni her yıl olduğu gibi Spor Genel Müdürlüğümüzün kuruluş yıl dönümü olan 29 Haziran tarihinde birbirinden güzel gösterilerle gerçekleştirildi.

 

Spor Genel Müdürlüğümüzün 84. Kuruluş yıl dönümünü münasebetiyle düzenlediğimiz GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılış törenimiz; Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat ESKİCİ, İlçe ve  Şube müdürleri, antrenörlerimiz, ile vatandaşlarımızın  iştiraki ile gerçekleştirdik.

 

Açılış konuşmasında İl Müdürü Eskici ; “Olimpiyatlarda Türk Bayrağını dalgalandıracak gençlerimizi seçeceğimiz ücretsiz kurslarımız start aldı.

 

Sportif alt yapıları güçlendirdiğimiz taramalarla, işinde uzman antrenörlerimizin mesai harcadığı, ve birçok branşta seçtiğimiz çocuklarımızın ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceği müsabakalara hazırlamak en büyük hedefimiz.

 

Tüm kurum ve kuruluşlarla birleşerek sporcularımıza gereken değer ve önem verilmeli bayrağımızı dalgalandırma hedefimizde hep beraber mücadele etmeliyiz.

 

Zeki çevik ve ahlaklı sporcu kolay yetişmiyor “AİLELERİMİZİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR” GSB Spor Okulları ile çocuklarımız yeni arkadaşlıklar edinme imkânı bulacak. Hedefimiz spor yapan genç sayımızı olabildiğince arttırmak.” dedi.

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da merkez ve ilçe tesislerimizde toplamda 33 branşta 5 ila 18 yaş arasında çocuk, genç ve engelli vatandaşlarımıza hem spor yapma imkânı verecek hem de fiziksel ve psikolojik ihtiyaçlarının spor yoluyla giderilmesini sağlayacağız.

GSB Spor Okulları Açılış töreninde tüm branşların saha içine kurulan istasyonlarda yaptıkları gösteriler tüm izleyenlerin beğenisini topladı.

Törende ayrıca ,Halkoyunları, Karate, Güreş, Boks, Taekwondo, Halter, Eskrim, Jimnastik gösterilerinin yanısıra;Masa Tenisi,Trampolin, Curling, Dart,Ayak Futbolu ve Badminton branş tanıtımları kendilerine ayrılan alanlarda antrenörlerinin eşliğinde gerçekleştirildi.

Tesislerimizde gerçekleştireceğimiz kurslarımıza Velilerimiz çocuklarını yaz boyunca kayıt yaptırabilecekler.

Kayıt için gerekli belge ve form için;

 Ek-1+Sporcu+tanitma+formu.docx

1 adet fotoğraf