Uslu yayımladığı mesajında“ Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı Şerifi uğurlayarak Ramazan Bayramına kavuşmuş bulunmaktayız; Bayramların, paylaşma ve ikram etme günleri olduğu kadar kırgınlık ve küskünlüklerin unutulup birlik ve beraberliğin hayata hakim olması gerektiği mukaddes zamanlardan olduğunu belirtti.

      İslam aleminin bayramını kutlayan İl Müdürümüz Nüammer USLU, şunları kaydetti:

 

"Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle bu yıl ziyaretlerin olmadığı, nesillerin bir araya gelemediği farklı bir Ramazan Bayramı kutlayacağız. Ancak tüm olumsuzluklara rağmen bayram heyecanı evlerimizden eksik olmasın. Bayramlaşmanın önemli geleneklerimizden olduğunu ve bu köklü geleneğin yaşaması için yeni kuşaklara her fırsatta birlik ve beraberliğin önemini, büyüklerimize saygının, küçüklerimizi koruyup gözetmenin bizi biz yapan değerler olduğunu anlatmalıyız.

Yaşadığımız zor günleri hep birlikte atlattığımız, sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak en büyük temennimizdir.

Bu vesile ile; Sevincin, mutluluğun ve paylaşmanın en üst seviyede yaşandığı nice bayramlara ulaşmak temennisiyle başta  spor camiamızın, çalışma arkadaşlarımın ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.