2013-2020 tarihleri arasında 7 yıl boyunca Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürütmekteyken 28 Eylül 2020 tarihinden itibaren İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ataması yapılan Murat ESKİCİ, görevi yaklaşık 3,5 yıldır İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten ve  Diyarbakır’a Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan Nüammer USLU’dan devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan USLU; yaklaşık 3,5  yıldır İzmir'de görev yaptığını anımsatarak, İzmir’de Göreve başladığım günden bugüne kadar spor ailesine yakışır bir şekilde hep beraber karşılıklı sevgi, saygı, uyum ve dayanışma içerisinde elimizden geleni yapmaya çalıştık.

Geçen süre içerisinde çalışma arkadaşlarım olarak kim var ise haklarını helal etmelerini istiyor; ve gelecek yaşamlarında önce sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu bir ömür diliyorum.

Hoşçakalın Allaha Emanet olun”dedi.

Devir teslim töreninde Nüammer USLU yeni görevinde başarılar dilediği Murat ESKİCİ’ye çiçek ve Çanakkale 57.Alay Sancağı takdim etti.

Törenin ardından Nüammer USLU’yu Diyarbakır’a uğurlayan Murat ESKİCİ, yeni görev yeri olan İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde ilk iş olarak birimleri tek tek dolaşarak personelle tanıştı.