Antalya'da düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası (Turkish Open) birbirinden çekişmeli müsabakalarla sona erdi.

8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası (Turkish Open) tamamlandı. Kemer ilçesindeki bir otelin spor salonunda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alınarak gençler ve büyükler kategorilerinde gerçekleştirilen organizasyona, yaklaşık 30 ülkeden bini aşkın sporcu katıldı.

 

Müsabakaları 9 Nisan'da başlayan turnuvaya katılımın yoğun olduğu gözlenirken, İzmir den katılım sağlayıp başarılı olan sporcularımızı İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Organizasyonda başarılı olan Türk sporcular arasından 13-22 Ağustos'ta Macaristan'ın Gyor şehrinde yapılacak Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası, 10-19 Eylül'de Konya'da gerçekleştirilecek 5.İslami Dayanışma Oyunları ile 5-14 Kasım'da Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenecek Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek milli takımın belirlenecek.

Dereceye giren sporcularımız,

 

*Mehmet Özer Umut

Fight Center Spor Kulübünden Şampiyon .91 kg Lowkick

 

*Ali KOYUNCU

Fasport FİGHT ACADEMY Spor Kulübünden Şampiyon Oldu.57 kg K-1

 

*Bilge Su GÜREL

Akdeniz Akademi Spor Kulübünden 70 kg Lowkick Genç Bayanlar Şampiyon

 

*Kübra ALPKAAN

Büyük Bayanlar Full Contact Golden Boys Spor Kulübünden Şampiyon.