Şampiyonluk kupaları İzmir’de ziyaretçilerini bekliyor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından tanıtılan 100. yıla özel şampiyonluk kupaları ziyaretçilere açıldı. Kupalar Cuma gününe kadar taraftarlar için sergilenecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından tanıtılan 100. yıla özel Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Kupası ve Spor Toto 1. Lig Play Off Birincilik Kupası Alsancak Gençlik Merkezi’nde ziyarete açıldı.
Pazar günü ziyarete açılan kupalara İzmirliler yoğun ilgi gösteriyor. Cuma gününe kadar sergilenecek kupalar sahiplerine teslim edilmeden taraftarlarla buluşmaya devam edecek.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından daha önce Ankara’da tanıtımı yapılarak ziyarete açılan kupa bu yıl İzmirli sporseverlere sunuldu.
7’den 70 birçok taraftar 100. yıla özel olarak tasarlanan kupalarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaretçiler aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hediye edilen kitaplardan alma fırsatı buldu.

Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Kupası Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki mücadele ile belirlenecek. Spor Toto 1. Lig Play Off Birincilik Kupası için ise mücadele edecek 5 takımdan biri olan İzmir temsilcisi Göztepe taraftarı için kupa ayrıca önem arz ediyor.
Spor Toto Teşkilat Başkanlığı yetkilileri tarafından yapılan açıklamada kupaların ilk günden bu yana İzmirliler tarafından yoğun bir ilgi gördüğü belirtildi.

Ayrıca henüz kupaları görmeyenlerin Cuma gününe kadar zamanı olduğu ifade edildi.