23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü Cumhuriyet Meydanında toplam 1300 öğrencinin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

 Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan törene İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz  Nüammer USLU ,öğrenciler ve çok sayıda İzmirli vatandaşımız katıldı.

 Tüm alanda yer alan öğrenciler ellerinde Türk bayrakları taşırken, çevredeki binalara da dev Türk bayrakları asıldı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’nin çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programı, Konak Salih İşgören İlkokulu Öğrencilerinin İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Abdullah Recep’e buket sunması ile devam etti.

İlkokul öğrencilerinden 23 Nisan çocuğuyuz şiirlerinin okumasıyla devam eden program, Otantik Tablo: ‘Geçmişten Geleceğe Anadolu’, Çağdaş Tablo: ‘Ümidimiz Gençliktedir’, Dinamik Tablo: ‘Memleket Sevdası’ ve bin 300 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Final Tablosu, ‘Atatürk’ün Çocuklarıyız’ dans gösterileriyle coşkulu bir şekilde son buldu.

 İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutlarız.