Türkiye Voleybol Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 2019 Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası, 27 Eylül 2019 Pazar günü Karşıyaka Bostanlı Plajı’nda kadınlar ve erkekler kategorilerinde oynanan yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Final karşılaşmalarından sonra yapılan törenle ise; kupa ve madalyalar sahiplerini buldu.

Kadınlarda

Buğra Eryıldız/Burcu Atasoy ikilisi turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

ile Aleksandrova/Kyoseva (Bulgaristan) ikilisi ikinci olurken ;

 Merve Çelebi/Bahanur Gökalp ikilisi, 2019 Balkan Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamladı.

Erkeklerde

Murat Giginoğlu/Volkan Göğtepe ikilisi şampiyon takım oldu.

Selçuk Şekerci/Sefa Urlu ikilisi ikinci

Tima/Majarov ikilisi turnuvayı üçüncü sırada tamamladı

Erkekler kategorisinde turnuvanın üçüncüsü olan Tima/Majarov ikilisine kupa, madalya ve çeklerini; BVA Plaj Voleybolu Teknik Delegesi Ognyan Andonov ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge verdi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Selçuk Şekerci/Sefa Urlu ikilisine kupa, madalya ve çeklerini; İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nüammer Uslu ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman verdi.

Erkekler kategorisinin şampiyonları Murat Giginoğlu/Volkan Göğtepe ikilisine kupa, madalya ve çeklerini; İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer ile TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş verdi.

Kadınlar kategorisinde turnuvanın üçüncüsü olan Buğra Eryıldız/Burcu Atasoy ikilisine kupa, madalya ve çeklerini BVA Plaj Voleybolu Teknik Delegesi Ognyan Andonov ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge verdi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Aleksandrova/Kyoseva (Bulgaristan) ikilisine kupa, madalya ve çeklerini; İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nüammer Uslu ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman verdi.

Kadınlar kategorisinin şampiyonları Merve Çelebi/Bahanur Gökalp ikilisine kupa, madalya ve çeklerini; İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer ile TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş verdi.

Ayrıca, TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, bu organizasyona ev sahipliği yapan ve organizasyonun İzmir’e gelmesini ve başarıyla gerçekleşmesini sağlayan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nüammer Uslu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hakan Orhunbilge’ye teşekkür plaketi takdim etti.

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Müsabakalarda dereceye giren sporcu ve takımlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.